Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer 013 533 12 39

Catering

De catering van Riddershoeve brengt de smaak van het restaurant op iedere gewenste locatie. U kiest zelf de locatie uit en wij nemen de professionaliteit en de sfeer van Riddershoeve mee. Bij onze hoogwaardige catering werken we met verse ingrediënten en maken we alle producten uiteraard zelf. Wilt u een verjaardag vieren of een bruiloft aan huis? Alles verloopt op rolletjes wanneer wij de catering verzorgen. Dit kan al met een hors d'oeuvre vanaf 2 personen, een bittergarnituur tijdens uw borrel of een complete verzorging met onze producten, dranken en medewerkers. U kunt ook een keuze maken uit diverse soorten hapjes of buffetten. Zakelijke lunches of evenementen krijgen een smakelijk tintje wanneer Riddershoeve catering aanwezig is.

Dit alles gebeurt vanuit onze locatie Restaurant Riddershoeve, die ook vele mogelijkheden biedt voor bruiloften, vergaderingen, van vrijgezellenfeesten tot verjaardagen of exclusief dineren in uw eigen dinerkamer.
Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op. Graag maken wij voor u vrijblijvend een offerte op maat.