Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer 013 533 12 39

Route

Wij beschikken over een mooi aangelegde, eigen parkeerterrein. Indien de gehele parking vol staat hebben wij een uitbreidingsmogelijkheid achter de kerk. Wij vragen u vriendelijk hiervan gebruik te maken en niet op de stoep of dubbel te parkeren. Ook voor uzelf want regelmatig wordt er gecontroleerd door de politie.

Vanaf:

* Breda:
Richting 's-Hertogenbosch aanhouden. Afslag Berkel-Enschot, onderaan de afslag linksaf, met de bocht mee richting Tilburg (Bosscheweg). Bij het eerste kruispunt met stoplichten rechts¬af Kerkstraat in. Weg volgen tot aan T-splitsing. Met de bocht mee naar links, dan rechtsaf en u kunt rechts het parkeerterrein oprijden.

* Eindhoven:
Afslag Tilburg-Noord - 's-Hertogenbosch. . Doorrijden tot aan afslag Berkel-Enschot, onderaan de afslag linksaf, met de bocht mee richting Tilburg (Bosscheweg). Bij het eerste kruispunt met stoplichten rechts¬af Kerkstraat in. Weg volgen tot aan T-splitsing. Met de bocht mee naar links, dan rechtsaf en u kunt rechts het parkeerterrein oprijden.

* 's-Hertogenbosch:
Afslag Berkel-Enschot. Einde afrit linksaf, daarna meteen weer rechtsaf Bosscheweg) Bij eerste kruispunt met stoplichten rechts¬af Kerkstraat in. Weg Volgen tot aan T-splitsing. Met de bocht mee naar links, dan rechtsaf en u kunt rechts het parkeerterrein oprijden.

* Waalwijk:
Richting Tilburg. De eerste rotonde in Tilburg driekwart rondrij¬den, Ringbaan Noord op. Blijven volgen tot aan afslag Berkel-Enschot (voor spoorwegviaduct). Linksaf Bosscheweg op. Afrij¬den tot aan derde stoplicht. Linksaf Kerkstraat in. Kerkstraat afrijden tot aan T-splitsing. Met de bocht mee naar links, dan rechtsaf en u kunt rechts het parkeerterrein oprijden.
* Tilburg:
Ringbaan Oost afrijden tot aan de afslag Berkel-Enschot. Bossche¬weg volgen tot aan derde stoplicht. Links Kerkstraat in en blijven volgen tot aan T-splitsing. Met de bocht mee naar links, dan rechtsaf en u kunt rechts het parkeerterrein oprijden.

Met het Openbaar Vervoer:
Vanaf Centraal Station te Tilburg buslijn Berkel-Enschot. Uitstappen halte Kerkstraat. Recht voor u ligt RIDDERSHOEVE.