Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer 013 533 12 39

Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij zelfstandig, flexibel, veelzijdig en heb je zin om er tegen aan te gaan in een gezellig team, mail ons dan je C.V.

Verdere vereiste zijn een rijbewijs, beheersing van de Nederlandse taal en graag enkele jaren ervaring.

Soort dienstverband: Voltijd
Werklocatie: postcode 5056 in Berkel-Enschot
Vereiste taal: Nederlands
Vereiste licentie of certificering: rijbewijs B


Ambulante medewerker bediening

Over Riddershoeve

Aan het dorpsplein van Berkel-Enschot ligt het authentieke restaurant/partycentrum Riddershoeve. Het restaurant is van oudsher een herberg, maar tegenwoordig vooral eigentijds. In een omgeving waar oud en nieuw samenkomen kunnen onze gasten genieten van een bijzondere kaart en persoonlijke bediening. Daarnaast biedt Riddershoeve ook vele mogelijkheden voor bruiloften, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of exclusief dineren in onze dinerkamer of op locatie.

De functie

In het restaurants of partycentrum verricht je voorbereidende werkzaamheden: je zet tafels klaar, dekt ze in en vult de drank bij. Je bedient de gasten tijdens een diner of feest. Je zorgt ervoor dat de gasten niets tekort komen. Je hebt wisselende werktijden: soms maak je korte dagen en soms lange dagen.

Wat vragen wij


Wat bieden wij


Heb je interesse?

Ben je iemand die met een glimlach op je gezicht onze gasten een ultieme ervaring kan bezorgen? Solliciteer dan nu door een motivatie met CV en recente foto toe te sturen naar info@riddershoeve.nl t.a.v. Walter van Laarhoven.

Sollicitaties die niet aan de vereisten voldoen, geen CV of recente foto bevatten worden niet in behandeling genomen.