Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer 013 533 12 39

Dranken

Het bedrag dat u voor de drank moet betalen, kan pas na afloop van het feest precies berekend worden. Om toch een betrouwbare begroting op te stellen, maken we gebruik van meer dan 25 jaar ervaring.

Feestavond
Een gast gebruikt gemiddeld tussen de 10 en 15 consumpties. Sommige mensen brengen de avond door met 6 drankjes, andere gasten drinken meer dan gemiddeld. Wij adviseren u rekening te houden met 12 consumpties per persoon; inclusief de mixdranken.

Prijzen
Per consumptie moet u rekenen op een gemiddelde prijs die ligt tussen € 1,80 en € 2,25. Als u € 2,25 begroot, kunt u ervan uitgaan dat dit bedrag inclusief de buitenlandse gedistilleerde dranken is. Uiteraard bepaalt u zelf welke (duurdere) dranken wel of niet geschonken worden. Wijnen berekenen wij per fles. De dranken worden altijd berekend op basis van nacalculatie.

Wij bieden u ook de mogelijkheid de drank af te kopen.
U betaalt dan € 24,75 per persoon voor 5½ uur. Dit bedrag is inclusief buitenlandse bieren en buitenlandse gedistilleerde dranken. Verlenging is mogelijk à € 2,50 per persoon per ½ uur voor alle opgegeven gasten.

Receptie
Onze ervaring leert dat een receptie van anderhalf uur tussen de € 9,50 en € 12,50 per persoon kost. Dit bedrag is inclusief drank naar behoeven (op basis van nacalculatie) en een bittergarnituur. Standaard serveren 3 hapjes. Uiteraard zijn er legio mogelijkheden en andere prijzen, dit willen wij graag met u doorspreken.

Als u de bovenstaande berekeningen aanhoudt, loopt u geen risico.
De prijsafspraken die wij met u maken benaderen vrijwel altijd de werkelijkheid.